sábado, 15 de enero de 2011

Sopa de ceba.

 
Ingredients:
- ½ kg de cebes
- Oli, sal i pebre negre
- Formatge ratllat (filatejat no en pols)
- Una mica de pernil salat (Bonet)
No crec que sigui la recepta oficial, però`explico com la fem.  A l’hivern va molt bé. Directament a l’olla, coure la ceba tallada. Important a foc super super fluix. Fa poc he descobert uns paquets molt pràctics de ceba tallada i deshidratada.
Quan veus que agafa un color enrossit afegir aigua i deixar coure uns 15 minuts més. Per donar-hi més gust s’hi pot posar una pastilla de caldo de carn o una cullerada de concentrat de carn.
Mentres preparem una manera diferent de posar-hi el formatge ratllat, imitant un gratinat. Posem paper de forn en una safata i al damunt  disposem el formatge ratllat en forma de llengua i es cou al forn a baixa temperatura fins que es gratini.
Per servir la sopa afegim el pernil talladet a cada bol i el formatge “gratinat”com ho veieu a la foto.

No hay comentarios:

Publicar un comentario