Empanadilles de carn d’olla
Ingredients:
- Empanadilles
- Carn d’olla
- Farina, llet, mantega, nou moscada
- Ou
A nosaltres ens agraden molt les croquetes fetes amb la carn d’olla, però son massa entretingudes. Hem pensat aquesta variant i una altra que explicaré més endavant.
Es tracta de farcir les empanadilles amb la massa de fer croquetes. És molt fácil, jo la faig així,: en una cassola o paella es fa un sofregit de ceba juntament amb tota la carn d’olla ben picada –jo ho tallo amb les tissores-, un cop s’ha rostit afegir una mica de mantega o oli, un cullerada de farina, remenan-t’ho bé com fer una beixamel, deixar coure uns minuts i després abocar-hi mig got de llet i un polsim de nou moscada. Es deixa fer xup xup fins que espessi.
Deixar refredar i ja podem farcir les empandilles. Pots fer diferents formes. Finalment només cal pintar-les amb ou i posar-les al forn uns 10 minuts, a 200º, En una safata amb paper especial per forn perquè no s’enganxin.