sábado, 29 de enero de 2011

Espaguetis amb “huevas”, dedicat a la Mar.

- Espaguetis
- 100gr.  de huevas (avís: a 70€/kg) !!!!
- Oli  i orenga
- Formatge al gust


Per poder explicar exactament que son les “huevas” ho he consultat  a internet.
Fa anys que ho comprem a la botiga de “pesca salada” 
Diu : “La hueva son los ovarios encerrados en la bolsa oval de los peces hembra sometidos al proceso de salazón. Algunos de los pescados más comunes para la elaboración de hueva son la melva, el atún o el mújol, este último muy apreciado en el Mar Menor.....”
En una paella, ratllar les “huevas”  i deixar sofregir un minut  amb un raig d’oli. Quan tinguem els espaguetis bullits abocar i barrejar.
Les “huevas” tenen un gust molt fort i no agrada a tothom, només a qui agradin les salaons.  

« … Moi je t'offrirai des perles de pluie venues de pays où il ne pleut pas . . . "
(Ne me quitte pas. J.Brel)

No hay comentarios:

Publicar un comentario