domingo, 23 de enero de 2011

Llom a la sal

Ingredients: 

- Un tronc de llom –si és ibèric millor- d’uns  750 gr.
- Un paquet de sal per coure
- Herbes variades (orenga, farigola, ….. )


Molt fàcil. Untar el tall amb les herbes que tingueu a mà. Buscar una safata recipient no massa gran -per no gastar tanta sal – i abocar-hi una capa. Posar el tron al damunt i cobrir amb la sal que no quedi cap forat. Mullar-se les mans amb aigua i humitejar la capa superior. Introduir al forn preescalfat durant un màxim de 45 minuts a 180 – 200 º. Quan està fet veurem que  la capa de sal s’esquerda.
Deixar refredar i treure la sal. Ara només cal tallar-ho al gust i fer la salsa que més t’agradi.  La Pil ho serveix amb salsa de poma !!!
 La de foto d'avui és de pebre.






...” no creguem en les pistoles per a la vida s’ha fet l’home i no per a la mort s’ha fet...” (Raimon. D’un temps d’un país)

No hay comentarios:

Publicar un comentario