Ingredients:
- 2 cues de rap (1/2 per persona. En funció del tamany de la cua o de la gana)
- 4 Patates
- 4 Cebes
- 2 Alls
- Oli i pebre vermell
- Un got de vi blanc.
Pelar i tallar les patates a llesques primes. Per anar més ràpid es poden coure uns minuts al micrones amb una mica d’aigua. A la mateixa safata que farem servir pel forn, sofregir una alls tallats, marcar les cues i apartar. Jo sempre les faig senceres ja que la espina fa un suquet més gelatinós. Afegir les patates, la ceba tallada ben fina i un raig d’oli abundant i un got de vi blanc. _Introduir al forn deixar coure 10 minuts i introduir les cues de rap a sobre del llit de patates i ceba. Ho coem 10 minuts i salpebrem. Si hi podeu gambes querda millor si les feu amb els alls les aparteu i les afegiu a l’ultim moment.
Es pot fer amb un altre tipus de peix, però la cocció será diferent en funció de l’especie, però no varia la base de patates i ceba etc.
No hay comentarios:
Publicar un comentario